Edit

H «Ιωαννίδου Δ-Μπαϊρακτάρη Α ΟΕ» στελεχώνεται από έμπειρους μελετητές και συμβούλους και με υψηλή επιστημονική κατάρτιση προτείνοντας ολοκληρωμένες λύσεις.

Πληροφορίες

Ανακοίνωση για την Πληρωμή της Προκαταβολής (70%) της Βασικής Ενίσχυσης Έτους 2022

Ολοκληρώθηκαν, στις 18/10/2022, από τον Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε., νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά, οι διαδικασίες ελέγχου για την επιλεξιμότητα των δικαιούχων, προκειμένου για τη χορήγηση της προκαταβολής (ύψους 70%) της βασικής ενίσχυσης έτους 2022, με βάση τις αιτήσεις ΟΣΔΕ 2022, οι οποίες για πρώτη φορά υποβλήθηκαν στο δημόσιο νέφος, gov.gr.

Για την αντιμετώπιση των εκκρεμοτήτων που εντοπίσθηκαν και την διόρθωση σφαλμάτων κατά την υποβολή των δηλώσεων ΟΣΔΕ 2022, από 1.11.2022 θα ανοίξει το σύστημα υποβολής διοικητικών πράξεων μέσω του gov.gr. O Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. καλεί τους άμεσα ενδιαφερόμενους, τα ΚΥΔ, καθώς και τις Οργανώσεις Αγροτών να ενημερώσουν τα μέλη τους, για να προετοιμασθούν και για να υποβληθούν οι απαραίτητες διοικητικές πράξεις, ώστε να εξετασθούν έγκαιρα και οι δικαιούχοι παραγωγοί να περιληφθούν στην πληρωμή της εξόφλησης των αιτήσεων ΟΣΔΕ έτους 2022.

 

Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. – Ανακοίνωση για την Πληρωμή της Προκαταβολής (70%) της Βασικής Ενίσχυσης Έτους 2022 (opekepe.gr)